Премахване

Поетапно или цялостно отсичане на дървета

Когато едно дърво не може да бъде запазено, следва да бъде отсечено. Нашият екип може да премахне дори най-големите дървета, безопасно и ефективно. Използваме модерни и сертифицирани технологии и устройства за спускане, които ни позволяват да премахнем вашето дърво, без да причиняваме щети на вашето имущество или градина.

 Дори в ограничени пространства, където други растения или сгради са в непосредствена близост до дървото, нашият екип разполага със знанието и уменията, да направляване прецизно товарите.

  Ние се гордеем с качеството на нашата работа. Оставяме градината ви толкова чиста и подредена, че дори няма да разберете, че сме били там.

Работата по почистване и изхвърлянето на дървесната маса може да се извърши бързо и ефективно, благодарение на нашата дробилка, камионите и крановете на нашите партньори.

От друга страна … ако имате време, желание за работа и предпочитате рязък спад на цената, ние можем да оставим дървесината и клоните на ваша грижа. Това означава, че ще отрежем дървото, а вие сами ще се погрижите за всичко останало.

 Галерия премахване