Изпълнение

7 стъпки за осъществяване на вашата поръчка

Процес на работа

Свържете се с нас

Ако търсите решение за вашите дървета потърсете ни на телефон 0886538988, Вайбър или имейл на tonido91ltd@gmail.com  Може да ни пратите снимки. Ако не е спешен случай, то след справка с календара ще ви потърсим и ще насрочим оглед!

първо посещение

Ще посетим вашите дървета за да огледаме и уточним всички подробности около задачата.

Нашето предложение

Веднага след обсъждане на вашите желания, ние започваме да планираме. Разглеждаме обстойно, точка по точка, как може да се изпълни задачата, разбира се, с оглед на вашия бюджет. Ние отделяме време за този процес, а това ни позволява да изчислим продължителността и разходите по проекта. Само тогава ще получите предложение!

Възлагане

След като, получите нашето предложение, и вземете решение, заедно ще определим точната дата за изпълнение. Ако трябва да се изкара разрешително за кастрене или премахване, то можем да ви съдействаме с документите. Оформяме договор, в който описваме всички детайли, на които държите.

Изпълнение

Следва нашата любима част- изпълнението на вашата поръчка. Абсолютното спазване на сроковете е много важно за нас. Уви, за някои прецизни дейности, сме зависими от метеорологичните условия, които все още не можем да повлияем.

ПлаЩане

Когато работата приключи, ще получите фактура (ако желаете) и тогава извършвате плащането, в брой или по банков път. 

Моля, препоръчайте ни на други!

Ако сте щастливи от резултатите, ще се радваме, да ни препоръчате на ваши близки и познати!

Често задавани въпроси

Каква е цената на услугата?

Цената зависи от дървото, местоположението му и вашите изисквания – кастрене или премахване. За някои дървета може да се вземе решение, след като пратите снимки и задание, но за други, е нужен обстоен оглед. Можете да използвате телефон 088 6538 988, Вайбър, УотсЪп или Телеграм, както имейл на tonido91ltd@gmail.com 

Кои дървета могат да се кастрят и кога?

Нужна е поддръжка на всички градски дървета – овощни, тънки, високи, бодливи, опасни, млади или вековни. Тъй като дърветата се самоокастрят докато растат, ние извършваме резитба предварително, за да ви спестим щети и наранявания. Може да се махне част от някой клон или да се събере короната, според вида на дървото и състоянието му. Уместното време за кастрене на повечето дървета е различно, според вида му и начина на рязане, затова работим целогодишно. Ако имате въпроси не се притеснявайте да ни потърсите.

Как да получа разрешително за премахване на дървото ми?

Трябват ви:

  • копие от нотариален акт на имота
  • писмено съгласие на всички живущи
  • молба за кастрене или премахване на растителност (налична във всяка община или може да свалите от тук)
  • прикачени снимки и описание (не е задължително, но улеснява процедурата)

Входира се молбата за премахване или кастрене на растителност в общината, след което еколог идва на място да направи оценка. Ако нямате време, можем да ви съдействаме с тази стъпка, като ни упълномощите само за дадените правомощия и определен срок, ние можем да ви представляваме в общината.