За нас

Повече подробности за екипа

Кой съм аз?

Казвам се Антони Диков. Катеря се от 2007 година, обичам да бъда сред природата и да се движа свободно. Учил съм архитектура, като имам трудов опит в 3Д дизайнa и строителството. През 2017г. регистрирах  Тонидо91 ЕООД, за да предлагам услуги в сферата на въжения достъп. 2018г. изкарах курс във Виена, и оттогава работя като катерач по дървета, и развивам своите знанията и уменията свързани с арборизма.


В България имаме страхотни дървета. Хубаво е да засаждаме нови, но трябва да се грижим и за старите, както и за нашата безопасност, под тях.

От голямо значение за мен е да пътувам и работя в чужбина, за да обогатявам мирогледа си, както и да обменям професионален опит. Работил съм в Австрия, Германия, САЩ i Кипър, като имам участие в международно състезание по катерене на дървета в Унгария 2021. Вицешампион за България 2023.

Арборист

Много повече от рязане на високи и опасни дървета. Арбористът е обучен специалист по поддръжката и грижата за дървета като отделни организми в градската среда. Думата „арборист“ идва от латинската дума Arbor – дърво. Работата е опасна, и затова работя спокойно, без прибързаност, но ефективно и отговорно, спрямо знанията и уменията, с които разполагам.

 

Екип

Скоро обща снимка с всички.

услуги от арборист

Отзиви от клиенти

Много прецизно бутане, на бая висок орех, на ограничено място за падане! Вежливо и професионално отношение. Препоръчваме!

Механа Кайзера

сл. Орешак

Бях изключително приятно изненадана. Точни, коректни, компетентни, симпатични и ефективни. Със сигурност ще ползвам пак услугите им.
Препоръчвам горещо!

Диляна Панова

гр. София

Благодарности на Тони и колегите му за точното и коректно отношение.

Образователен център ЕЛА

сл. Стъргел